about

Over ons

Over Ons

Over Campvantures

Kom hier meer te weten over ons en Campvantures. Campvantures is een jong en enthousiast bedrijf, gepassioneerd over campers en avonturen. Opgericht in 2019, is Campvantures ontstaan uit een uit de hand gelopen liefde voor kamperen in Volkswagen busjes, van de oude VW T2 tot aan de nieuwste generatie, de VW T6.

Kamperen en campers zijn altijd al een belangrijk deel van ons leven geweest. Hendrik is opgegroeid met het bedrijf van zijn ouders, genaamd “De Haan Campers”, dat gevestigd is in Tijnje, op hetzelfde adres als Campvantures. Het heeft meer dan 25 jaar ervaring in de verkoop, bouw en inbouw van campers. Anne-Esther reist al zo lang ze zich kan herinneren met een camper of tent, de ultieme manier om omringd te worden door al het moois van de natuur. Onze reizen gaan van Texel tot Nieuw-Zeeland. Tot op de dag van vandaag is dit nog steeds onze manier om volledig te ontspannen, door pittoreske dorpjes te ontdekken, verborgen stranden te verkennen, mooie routes door de natuur te rijden en de vrijheid te hebben om te pauzeren voor een picknick op een idyllische plek wanneer we maar willen. Ultiem genieten! En daarom willen we bij Campvantures graag deze passie met jou delen.

Met onze ruime ervaring in het maken van unieke en betoverende roadtrips, bieden we persoonlijk advies en tips. Onze campers zijn er om samen met jou een geweldige vakantie te beleven, van een klein avontuur dicht bij huis tot een verre reis vol nieuwe belevenissen. We geloven dat avontuur voor iedereen is, van jong tot oud. Neem gerust contact met ons op. Zien we je snel?

Liefs, Hendrik & Anne-Esther

Campvantures - kamperen
C
Over ons - campvantures.nl
Campvantures - over ons
Huren

Vragen over onze campers

Heb je vragen over één van onze campers of over hoe een reservering in zijn werk gaat? Neem gerust contact met ons op zodat we je vraag kunnen beantwoorden.