camper huren

Alexis - Adria Twin Axess 640SL

Met deze Adria Twin Axess 640SL ontdek je de wereld in comfort! Alexis is namelijk een geheel nieuwe buscamper. Ontwaken op een plek aan het water of juist opstaan midden in het bos? Camper Alexis is er voor de rustzoekers en levensgenieters. Wat maakt de reis met deze camper zo comfortabel? Lees snel verder.
Previous
Volgende

Volop ruimte met de Adria Twin Axess 640SL

Door de slimme indeling van het interieur van de Adria Twin Axess 640SL geniet je van veel comfort. Zo heb je een ruime zithoek met een fijne keuken. Ook heb je een douche met toilet en wastafel. Achterin bevinden zich twee lengte bedden. Je tovert de enkele bedden in een handomdraai om tot een tweepersoonsbed. Los van dit alles biedt de camper veel praktische opbergruimte. Alexis is geschikt voor twee personen. Let op: er is voldoende zitruimte voor vier personen. Zo kun je ook gezellig bezoek ontvangen.

Kamperen met luxe en complete buscamper

Hou jij van kamperen en hou je van een beetje luxe? Dan is een reis met deze hagelnieuwe camper een goede keuze. Je kunt gebruik maken van:  cruise control, elektrische opstap, draaibare stoelen, muggen hor, verwarming, verduisterende gordijnen, een RVS kook- en spoelcombi en natuurlijk je eigen sanitair. Mocht er iets zijn tijdens de reis waar je vragen over hebt, dan zijn wij maar één belletje verderop.

Kenmerken van Adria Twin Axess 640SL

Voorzieningen

Prijzen 2024

Reserveer Adria Twin Axess 640SL

Wil jij deze buscamper huren voor je volgende vakantie? Kies dan de gewenste start- en einddatum in bovenstaande kalender en reserveer direct! Zodra de door jou voorgestelde huurperiode akkoord is, ontvang je een bevestiging per e-mail. Wij streven ernaar om binnen 48 uur te reageren.

Alexis

MDWDVZZ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Beschikbaar
Geboekt
Wisseldag
Niet beschikbaar
Gereserveerd