camper huren

Alba Sun Living V60 SP Family

Deze ruime en complete buscamper ‘ALBA Sun living V60 SP Family’ is perfect voor een gezellige vakantie met het hele gezin, omdat hij een ruim interieur heeft en veel opbergruimte. Wil je op vakantie met je kinderen? Of wil je op reis met een groep van maximaal 4 personen? Lees dan snel verder over deze familiecamper.

Vorige
Volgende

Nieuwe buscamper met ruim interieur

Deze geheel nieuwe buscamper heeft een verrassend ruim interieur door de slimme indeling. De slimme indeling zorgt er namelijk voor dat er in een handomdraai een royale zithoek wordt gecreëerd. Dit is ideaal voor als het even net iets minder mooi weer is. Verder is er een doucheruimte met toilet en wastafel aanwezig. Met dit interieur ben je dus van alle gemakken voorzien.

Alba camper ijsland campvantures
ALBA Sun Living V60 SP Family

ALBA Sun Living V60 SP Family is geschikt voor vier personen

Deze buscamper is geschikt voor zowel twee als vier personen. De keuken is voorzien van een koelkast, 2-pits gasfornuis en een wasbak met stromend water. Achterin heeft deze familiecamper een volwaardig tweepersoonsbed. Met daarboven een (eenvoudig te verwijderen) bed voor nog eens twee personen. Je kunt dus met wel vier personen genieten van een vakantie met deze buscamper. Daarnaast biedt de camper veel praktische opbergruimte.

Sun Living V60SP FAM

Kenmerken, voorzieningen en prijzen van de buscamper ALBA Sun Living

Bekijk hier alle kenmerken en voorzieningen op een rij. Bekijk hier ook de huurkosten van de camper. Voor meer informatie of specifieke vragen kun je contact opnemen via het contactformulier, per e-mail of telefonisch.

Kenmerken

Voorzieningen

Prijzen 2024

Reserveer de ALBA Sun Living V60 SP Family

Direct reserveren? Kies de gewenste start- en einddatum in bovenstaande kalender en reserveer direct! Zodra de door jou voorgestelde huurperiode akkoord is, ontvang je een bevestiging per e-mail. Wij streven ernaar om binnen 48 uur te reageren.

Alba camper ijsland campvantures

Alba

MDWDVZZ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29€157
30€157
Beschikbaar
Geboekt
Wisseldag
Niet beschikbaar
Gereserveerd