camper huren

Blu Volkswagen camper

De Blu Volkswagen camper zorgt ervoor dat jij op een comfortabele manier kan genieten van jouw avontuur. Met Blu kom je namelijk niks tekort. Wij vertellen je graag meer over de kenmerken en voorzieningen, zodat ook jij snapt waarom Blu een goede keuze is.

Vorige
Volgende

Genieten van Blu

Dankzij onder andere airco en cruise control geniet je met deze Volkswagen camper van een comfortabele roadtrip. Blu is compact én biedt ruimte voor twee volwassenen. De achterbank is in no-time om te klappen tot een volwaardig tweepersoonsbed. Ook boven, in het hefdak, bevindt zich een tweepersoonsbed.

Blu VW camper biedt comfort

Blu Volkswagen camper

Over het interieur is goed nagedacht. Blu is één van de campers met een handgemaakt interieur. Ondanks haar korte wielbasis is Blu handig ingedeeld waardoor er voldoende opbergruimte beschikbaar is voor twee personen. De keuken hebben we voorzien van een koelkast, 2-pits gasfornuis en een wasbak met stromend water.

Kenmerken van Blu Volkswagen camper

Voorzieningen

Prijzen 2024

Reserveer Blu

Wil je Blu VW camper direct reserveren? Dat kan! Selecteer de gewenste start en eind datum in bovenstaande kalender en reserveer direct! Zodra de door jou voorgestelde huurperiode akkoord is ontvang je een bevestiging per e-mail. Wij streven ernaar om binnen 48 uur te reageren.

Blu

MDWDVZZ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Beschikbaar
Geboekt
Wisseldag
Niet beschikbaar
Gereserveerd