camper huren

Siësta Sun Living V60SP AUT.

Siësta Sun Living V60SP heeft een praktisch en licht interieur en is van alle gemakken voorzien. De camper biedt volop ruimte en comfort, waardoor je ontspannen op vakantie kunt.

Previous
Volgende

Ruime camper voor twee personen

De Siësta Sun Living V60SP is geschikt voor twee personen, eventueel met een kind. De camper heeft een slimme indeling met een royale zithoek, fijne keuken met koelkast, 2-pits gasfornuis en een wasbak met stromend water. Achterin vind je een douche met toilet, een volwaardig tweepersoonsbed en veel opbergruimte. Kortom, de Siësta Sun Living V60SP biedt alles wat je nodig hebt voor een comfortabele reis.

Met Siësta Sun Living V60SP de wereld rond

De buscamper Siësta biedt net dat beetje extra ruimte en comfort. Met een ruime zithoek kun je gezellig binnen zitten, zelfs op koudere zomeravonden. Zo hoef je je niet beperkt te voelen door de weersomstandigheden en kun je comfortabel genieten van je reis. De camper is voorzien van een eigen keuken, tweepersoonsbed en sanitaire voorzieningen, zodat je alles wat je nodig hebt altijd bij de hand hebt. Je bent niet afhankelijk van externe faciliteiten en kunt zelfvoorzienend reizen, wat zorgt voor extra gemak en comfort onderweg. Bovendien is de buscamper Siësta uitgerust met airco, cruise control en drie dakramen, wat betekent dat je kunt genieten van extra comfort tijdens je reis. Denk aan een aangename temperatuur in de camper, gemakkelijk cruisen op lange ritten en voldoende natuurlijk licht dankzij de dakramen.

Kenmerken Siësta Sun Living V60SP

Alle kenmerken van deze buscamper zijn hieronder opgesomd. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wil je de camper komen bekijken? Dat is ook mogelijk. Plan daarvoor een afspraak in met ons.

Previous
Volgende

Kenmerken

Voorzieningen

Prijzen 2024

Reserveer Siësta Sun Living V60SP

Je kunt de Siësta Sun Living V60SP direct reserveren. Selecteer de gewenste start- en einddatum in bovenstaande kalender en reserveer direct! Zodra de door jou voorgestelde huurperiode akkoord is, ontvang je een bevestiging per e-mail. Wij streven ernaar om binnen 48 uur te reageren.

Siësta

MDWDVZZ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21€157
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Beschikbaar
Geboekt
Wisseldag
Niet beschikbaar
Gereserveerd