camper huren

Beach Sun Living C65SL

De luxe en complete Beach Sun Living C65SL automaat half integraal camper maakt jouw vakantie tot een zeer ontspannend avontuur. Ben jij een liefhebber van rust, ruimte en mooie vergezichten? Met deze hagelnieuwe camper ontdek je op je gemak de mooiste routes en heb je de vrijheid om te pauzeren voor een picknick wanneer je daar maar zin in hebt. Beach, de Sun Living C65SL biedt veel ruimte en comfort en is van alle gemakken voorzien.

Previous
Volgende

Meer over Beach, de Sun Living C65SL automaat

De half-integraal Sun Living C65SL is voorzien van lengtebedden: twee enkele bedden waar je met gemak een royaal tweepersoonsbed van kunt maken. Beach is geschikt voor twee volwassenen, eventueel met één of twee kinderen (zie plattegrond). Daarnaast kun je genieten van een royale zithoek en ruimte voor een douche met toilet en wastafel. De keuken is ingericht met een koelkast, 3-pits gasfornuis en een wasbak met stromend water. De Compact Sun Living C65SL biedt daarnaast veel praktische opbergruimte. Achterin bevindt zich bovendien een grote garage die vanaf beide zijkanten van de camper bereikbaar is. Met de power tower in de garage kun je gemakkelijk je elektrische fietsen opladen.

Geschikt voor alle seizoenen

Beach camper campvantures
Beach Sun Living C65SL

De Compact Sun Living C65Sl is een ideale camper voor alle seizoenen. Niet alleen op mooie dagen, maar juist ook in de lente of het najaar. Is het wat frisser? Dan zet je gewoon de kachel aan of warm je op bij een knisperend vuurtje. Misschien een goed boek erbij of gewoon genieten van elkaars gezelschap. Een heerlijk vooruitzicht!

Reserveer Beach Compact Sun Living C65SL

Beach Sun Living S65SL

Met deze camper kun je gaan en staan waar je maar wilt mét de luxe die je thuis gewend bent. En mocht je onderweg vragen hebben over de camper dan zijn wij maar een telefoontje van je vandaan. Ook hebben wij voor al onze kampeerauto’s pechhulp en vervangend vervoer geregeld via de verzekeringsmaatschappij van Campvantures. Meer hierover lees je bij de veel gestelde vragen. Wil je een van onze huurcampers reserveren voor jouw droomreis naar de zon of de bergen? Bovenaan deze pagina kun je de beschikbaarheid controleren. Als de camper nog beschikbaar is op de door jou gewenste data, dan kun je via het contactformulier, telefonisch of per e-mail een reserveringsaanvraag indienen.

Kenmerken

Alle kenmerken van de Compact Sun Living C65SL lees je hier.

Voorzieningen

Alle voorzieningen van de Compact Sun Living C65SL lees je hier.

Prijzen 2024

Beach

MDWDVZZ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18€171
19€171
20€171
21€171
22€171
23€171
24
25
26
27
28
29
30
31
Beschikbaar
Geboekt
Wisseldag
Niet beschikbaar
Gereserveerd