Onze campers

Camper huren Dokkum

Camper huren in Dokkum? Campvantures is een jong, enthousiast en Fries bedrijf gevestigd in Tijnje, op ongeveer 40 minuten rijden van Dokkum. Wij, Hendrik en Anne-Esther, hebben een grote passie voor campers en avonturen. Dankzij onze eigen jarenlange ervaring in het maken van geweldige roadtrips, kunnen wij jou persoonlijk advies en tips geven. Al onze campers worden met liefde onderhouden en verkeren in goede conditie voor jouw vakantie. Bekijk ons uitgebreide aanbod en geef je gewenste huurperiode door!

SELLA - Volkswagen camper

€750,-

Per week

GREY - Volkswagen camper

€750,-

Per week

MOKKA - Volkswagen camper

€750,-

Per week

BLU - Volkswagen camper

€750,-

Per week

ALBA - Sun Living V60SP Family

€925,-

Per week

FLYNN - Westfalia Amundsen

€925,-

Per week

NERO - Adria twin 600 SP

€925,-

Per week

ALEXIS - Adria Twin Axess 640SL

€950,-

Per week

WAVE - Sun Living S65SL

€950,-

Per week

BEACH - Sun Living C65SL Automaat

€1000,-

Per week

Beschikbaarheid

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
V
Z
Z
M
D
W
D
V
Z
Z
M
D
W
D
V
Z
Z
M
D
W
D
V
Z
Z
M
D
W
D
V
Z
Z
Beschikbaar
Geboekt
Wisseldag
Niet beschikbaar
Gereserveerd

VW camper, halfintegraal camper of buscamper huren

Wil je graag een VW camper, halfintegraal camper of buscamper huren in Dokkum? Dan is ons ruime aanbod zeker het bekijken waard. Onze campers zijn volledig verzekerd en bieden alle comfort die je nodig hebt. Je beschikt onder andere over een 220V aansluiting, een keuken met koelkast, voldoende opbergruimte, een tweepersoonsbed en een complete inventaris. Elke camper heeft zijn eigen unieke eigenschappen en zorgt voor onvergetelijke avonturen. Kies de camper die het beste past bij jouw vakantie.

Volkswagen campers huren in Dokkum

We delen de liefde voor kamperen in Volkswagen busjes en we zijn er dan ook trots op dat we een aanbod Volkswagen campers hebben. Zo kun jij meegenieten van deze fijne en avontuurlijke manier van reizen. Onze VW campers zijn uitgerust met airco en cruise control, zodat je comfortabel op roadtrip kunt gaan. Meer eigenschappen van deze campers vind je door te klikken op de desbetreffende camper onder ‘camper huren’. Bij ons kun je kiezen uit de VW camper Blu voor 2 personen, Sella en Grey voor 4 personen, en Mokka voor 4 of 5 personen. Bekijk ze snel.

Buscampers huren

Je kunt bij ons ook terecht voor ruime buscampers. Zo kun je genieten van een royale zithoek en een douche met toilet en wastafel. Wil je weten wat onze buscampers nog meer te bieden hebben? De buscampers vind je in het menu onder ‘camper huren’. Nero Adria Twin 600 SP, Adria Twin Axess 640SL en FLYNN Westfalia Amundsen zijn geschikt voor 2 personen. Onze buscamper ALBA Sun Living V60 SP Family is geschikt voor zowel 2 als 4 personen en daarmee ideaal voor een reis met kinderen.

Halfintegraal camper huren

Overweeg een halfintegraal camper als je nog meer ruimte zoekt. Deze camper biedt veel comfort en opbergruimte en is geschikt voor 3 tot 4 personen. Aan de achterkant van de halfintegraal camper bevindt zich bovendien een garage die toegankelijk is via beide zijden van de camper.

Wij staan met één telefoontje voor je klaar

Bij Campvantures staat kwaliteit en betrouwbaarheid voorop. Alle campers worden met de grootste zorg ingericht en onderhouden, zodat ze in topconditie zijn voor jouw avontuur. Als je onderweg hulp nodig hebt, zijn we altijd maar één telefoontje van je verwijderd. Onze campers zijn standaard verzekerd voor pechhulp, sleephulp en vervangend vervoer in heel Europa – dit beschouwen we als vanzelfsprekend. Wij zijn ervan overtuigd dat je met Campvantures een fantastische roadtrip zal beleven.

Camper huren in Dokkum? Neem contact op!

Wil je een camper huren in Dokkum? Bekijk dan onze beschikbaarheid en neem contact met ons op